DNV

Informació sobre els propers cursos de DNV sobre ISO 27001 i ENS

Els Col·legis Oficials d’Enginyeries en Informàtica de Catalunya (COETIC-COEINF), em arribat a un acord amb l’empresa DNV, per a realitzar cursos i Auditories de Certificació i Formació en Seguretat de la Informació.

Actualment, a causa dels Ciberatacs i Delictes Informàtics és necessari incrementar les mesures de seguretat en els sistemes d’informació de les empreses, institucions i entitats publiques. I s’està incrementant la necessitat de tenir Auditors Especialitzats en ENS i ISO 27001.

L’ENS va crear al «Reial decret 3/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l’àmbit de l'Administració Electrònica», que s’ocupa essencialment d’establir la política de seguretat en la utilització de mitjans electrònics a través de els principis bàsics i requisits mínims que garanteixin adequadament la seguretat de la informació tractada.

Tags: 

DNV, COETIC i COEINF signen un acord marc per impulsar la certificació i la formació en la seguretat de la informació

Ana del Rio, (Country Manager de DNV, Alexey Komlev, Hub Managerde DNV, Eva Subirà, Sales Country Manager de DNV, Miquel Conesa i Pellicer, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica d’Informàtica (COETIC) i Eduard Martín, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF) signen un acord marc de col·laboració entre les tres entitats per crear sinergies i dur a terme accions conjuntes per impulsar la certificació i la formació en la seguretat de la informació.

AQUEST JULIOL DEL 2022 ES REALITZARAN DOS CURSOS EN LÍNIA, DE NORMA ISO 27001 i AUDITOR INTERN ISO 27001 I AL SETEMBRE LEAD AUDITOR 27001, ON ELS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES TINDRAN ACCÉS A PREUS ESPECIALS. Els sistemes de gestió basats en estàndards internacionals ISO són presents a tots els sectors empresarials i mantenen un creixement sostingut des de fa més de 30 anys.

Subscriure a RSS - DNV
 

Membres de:

Col·laboren: