DNV, COETIC i COEINF signen un acord marc per impulsar la certificació i la formació en la seguretat de la informació

Ana del Rio, (Country Manager de DNV, Alexey Komlev, Hub Managerde DNV, Eva Subirà, Sales Country Manager de DNV, Miquel Conesa i Pellicer, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica d’Informàtica (COETIC) i Eduard Martín, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF) signen un acord marc de col·laboració entre les tres entitats per crear sinergies i dur a terme accions conjuntes per impulsar la certificació i la formació en la seguretat de la informació.

AQUEST JULIOL DEL 2022 ES REALITZARAN DOS CURSOS EN LÍNIA, DE NORMA ISO 27001 i AUDITOR INTERN ISO 27001 I AL SETEMBRE LEAD AUDITOR 27001, ON ELS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES TINDRAN ACCÉS A PREUS ESPECIALS. Els sistemes de gestió basats en estàndards internacionals ISO són presents a tots els sectors empresarials i mantenen un creixement sostingut des de fa més de 30 anys.

Aquestes normes s’adapten a les necessitats que ISO com a organització identifica als estudis anuals, per la qual cosa suposen un potencial d’activitat laboral molt significatiu i creixent per als col·legiats COETIC-COEINF.
Així mateix, l’acord signat també segella aquesta col·laboració entre DNV i COETIC-COEINF per contribuir a la missió dels dos col·legis professionals de vetllar pels interessos dels seus col·legiats, potenciant la seva competitivitat davant d’altres col·lectius concurrents en determinats serveis, i augmentar la visibilitat i presència de DNV al sector TIC.

Amb les seves competències tècniques, aquests professionals satisfan i poden satisfer les necessitats de digitalització dels sistemes de gestió a totes les empreses certificades o en vies d’estar-ho i ser catalitzadors de les certificacions específiques en l’àmbit de la seguretat de la informació a les organitzacions, dels seus clients, o dels seus proveïdors.

Els col·legiats i col·legiades del COETIC-COEINF es podran beneficiar d’un descompte del preu ofert per DNV al mercat pel seu servei de certificació, així com un descompte als serveis de formació, amb l’objectiu que puguin conèixer els fonaments dels sistemes de gestió i particularitats de les normes per entendre les necessitats dels seus clients en aquests àmbits. Així, podran ajudar-los a desenvolupar solucions IT que facilitin la gestió efectiva dels sistemes de gestió vinculats i assessorar-los en les millors solucions que alinein requisits de les normes, amb les expectatives del client i amb la viabilitat tecnològica a cada moment.

________________________________________

DNV

DNV és un dels principals organismes de certificació del món que ajuda les empreses a gestionar els riscos, assegurar el compliment i el rendiment sostenible de les organitzacions, les persones i les cadenes de valor a tot tipus d’indústries. Tant si s’aborden desafiaments de qualitat com de medi ambient, seguretat o protecció, DNV combina l’experiència tècnica, industrial i de gestió de riscos per crear confiança, continuïtat i resiliència. Visiteu la nostra web.

 

Membres de:

Col·laboren: