El COETIC, protagonista de la darrera sessió metodológica del Centre de Mediació

El responsable del Servei de Mediació del COETIC, Òscar Planes, va ser convidat pel CEFJE (Centre d'Estudis Jurídics i Formació Personalitzada) per portar a terme la darrera sessió metodològica de mediació del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya https://justicia.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/sessio-metodologica-00003, que va presentar un exemple de mediació en l'àmbit de la informàtica.

És la primera vegada que s'ha abordat la mediació en l'àmbit de la informàtica dins les sessions metodològiques, un pas important per implantar aquest sistema alternatiu de resolució de conflictes, que encara és el gran desconegut pels professionals de les TIC.

A la sessió, sota el nom "Un cas de Mediació TIC. La mediació en l'ámbit de la informàtica" el nostre company Òscar ens explica, com el seu propi nom indica, un exemple de mediació en el camp de les TIC i, més concretament, la resolució per aquesta via d'una problemàtica entre una empresa client i un proveïdor de serveis informàtics que havia d'implantar un ERP a la primera.

L'enllaç al vídeo amb el contingut de la sessió és aquest: https://www.youtube.com/watch?v=sMSfUJGbIjA

 

Membres de:

Col·laboren: