Servei de Mediació del COETIC

Tens un conflicte en l’àmbit de les TIC? Sol·licita una Mediació al COETIC.

Envia un correu electrònic a servei.mediacio@coetic.cat indicant els noms, telèfons, correus electrònics o qualsevol altra referència vàlida de comunicació de les parts en controvèrsia i del representant de la part que presenta la sol·licitud de mediació i una descripció de la naturalesa de la controvèrsia. En breu ens posarem en contacte per tramitar la sol·licitud de la Mediació.

El COETIC ofereix als professionals del sector de la informàtica serveis de mediació especialitzats i donar suport als col·legiats en qualsevol conflicte que puguin tenir en el desenvolupament de la seva activitat professional.

Els àmbits d’actuació inclouen la mediació en serveis professionals, tant en l’àmbit d’honoraris, matèria deontològica, drets de propietat intel·lectual, conflictes dins l’empresa o amb clients o proveïdors, mediació intrajudicial i extrajudicial i en àrees d’especialitat de la informàtica.

El Servei de Mediació del COETIC és una Entitat de Mediació registrada en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i en el Ministerio de Justicia de l’Estat espanyol.

 

Vols ser Mediador o Mediadora del COETIC?

Envia un correu electrònic a servei.mediacio@coetic.cat indicant el teu número de col·legiat, dades de contacte i ens posarem en contacte al més aviat possible.

Imatge: 

 

Membres de:

Col·laboren: