Les empreses, es rifen als titulats? Per què no conquisten les TIC als joves

Descripció: 

En els últims anys s'ha detectat un decreixement del nombre de matrícules universitàries en les carreres TIC; sens dubte una xacra important en un moment en el qual aquest sector s'aquesta perfilant com el nostre present i el nostre futur econòmic i social. 

El problema recau en la vocació dels i les joves en els estudis preuniversitaris. Segons les últimes dades, dels 30.000 alumnes de batxillerat a Catalunya, tan sols un 5% té intenció o preveu arribar a cap estudis superiors en l'àmbit de les TIC.

L'Associació Educativa Itscool, iniciativa impulsada per iniciativa públic – privada amb el suport de la Generalitat de Catalunya, escoles universitàries, universitats, col·legis professionals, com el COETIC, i la Federació de Pares i Mares de Catalunya, es dedica des de 2013 a promoure el coneixement i l'acostament als estudis dels àmbits de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació entre els alumnes de Primària i Secundària.

Dins d'aquest marc, organitza, amb el suport de l'Obra Social de La Caixa, els Estudis d'informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, Sigma, Tecnonews i SingularNet. La Jornada "Generacions de Futur per a les TIC" amb l'objectiu de sensibilitzar als prescriptors d'aquests estudis, pares, mares i professors,  aprofundir en les darreres dades universitàries i laborals i conèixer que estan fent les institucions i empreses per augmentar les vocacions dels joves per les TIC.

Pots consultar el programa provisional en el document adjunt.

L’assistència és gratuïta prèvia inscripció aquí

Data: 

dimarts, 28 juny, 2016 - 17:30 a 20:30
 

Membres de:

Col·laboren: