Descobreix #TechPartyUAB!

#TechPartyUAB tindrà lloc el proper 14, 15 i 16 d’abril de 2016. L’activitat vol ésser un punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs, interessats en la tecnologia i les noves tendències, que trobaran el marc perfecte per descobrir totes les novetats entorn el sector dels videjocs.

Aquest esdeveniment cobreix la necessitat del creixent nombre d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona i persones interessades en el sector dels videojocs, la tecnologia i les noves tendències, i dóna resposta a una adaptació social obligatòria entorn de la professionalització i el desenvolupament de competències transversals, necessàries per a tota persona competent dins de la canviant i exigent societat actual.

El focus principal d'atracció de visitants i participants serà la competició de videojocs o LAN Party, que es desenvoluparà durant els tres dies que tindrà lloc l'esdeveniment, i dins de la qual s'organitzaran tres grans competicions de videojocs, League of Legends, Hearthstone i counter Strike. A més, hi haurà altres propostes d'activitats, dins d'aquest marc més general de programació, entre les quals podem destacar la mostra de tecnologia, centrada en el sector gaming i de components, així com els diferents tracks de conferències, workshops o mini-tallers a càrrec de YouTubers i Bloggers, conjuntament amb altres agents relacionats amb aquestes comunitats.

Es proposa llavors una jornada dins de la qual la innovació i destaca per la fusió d'aquestes tres branques principals en les quals podem dividir l'esdeveniment; la competició de videojocs, la mostra de tecnologia juntament amb els diferents tracks de conferències, així com la resta d'activitats paral·leles.

LAN PARTY: Competició dels videojocs League of Legends, Hearthstone i Counter Strike. 

WORKSHOPS: Tallers, conferències I taules rodones amb professionals del sector del gaming. 

NETWORKING: Una jornada per trobar-se i compartir experiències, continguts online i opinions.

Data: 

dijous, 14 abril, 2016 - 17:15

Etiquetes: 

 

Membres de:

Col·laboren: