L'APDCAT presenta una Guia Bàsica de Protecció de Dades per als Centres Educatius

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza una jornada, dijous 19 de març, per presentar una Guia Bàsica de Protecció de Dades per als Centres Educatius. L’eina servirà per marcar les pautes d’actuació per al tractament de les dades personas de qualsevol persona física que es relacioni amb el centre, però sobretot dels seus alumnes.

L’objectiu de la Guia és que les dades es tractin de forma adequada: accedir a la informació personal, emmagatzemar-la, modificar-la, eliminar-la i comunicar-la a qualsevol persona física o jurídica.Aquesta Guia que es presenta recull els principis i les obligacions més rellevants en cada cas, per facilitar a tots els centres la comprensió i l’aplicació de la normativa que els afecta. També està adreçada a les persones que ocupen càrrecs o despleguen funcions a les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA).

Alhora també es tracten de manera concreta, en forma de preguntes i respostes, les principals qüestions que han plantejat els centres educatius públics i concertats que formen part de l’àmbit d’actuació d’aquesta Autoritat en relació amb el tractament de dades personals.
 
L’acte se celebrarà el 19 de març, de 10.00 a 12.00 hores.
Lloc: Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada,
carrer Ausiàs Marc, 40, 08010 Barcelona.
 
Per a més informació:
Premsa APDCAT
Mercè Jante 
merce.jante@gencat.cat
935527800

Data: 

dijous, 19 març, 2015 - 10:00 a 12:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents