Formació pràctica i especialitzada en ciberseguretat

Formació especialitzada en aquesta mateixa temàtica que tindrà lloc els dies 17, 19, 24 i 26 de febrer i 3 i 5 de marçde 17:30h a 20:30h a la sala de juntes de la seu del COETIC (Via Laietana 39, 5na planta de Barcelona).

El cost d'aquest monogràfic serà de 250 euros per als membres col·legiats al COETIC o al COETTC i de 350 euros per la resta de persones. Properament informarem sobre el contingut i el programa d'aquest nou curs sobre ciberseguretat més àmpliament.

La ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat.

El COETIC i el COETTC ofereixen la formació presencial tècnica: un monogràfic de ciberseguretat, impartit per professionals amb àmplia experiència en el sector. Es tracta d’una formació destinada a tot aquell  que vulgui introduir-se, actualitzar-se o aprofundir en l’apassionant camp de la seguretat Informàtica.

Tanmateix, cal destacar les nombroses oportunitats professionals que hi ha actualment en aquest camp, així com que les previsions per als propers anys és d’un creixement continu de la demanda de professionals qualificats.

Aquest monogràfic cobreix aspectes com són:

• Anàlisi i detecció de riscos.

• Legislació i polítiques de ciberseguretat.

• Plans de recuperació de desastres.

Data: 

dijous, 5 febrer, 2015 - 17:30 a 20:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents