Implantació de la privacitat en el disseny d’aplicacions tecnològiques

El proper 20 de novembre, de 10h a 13h, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, a Barcelona (Palau Robert Passeig de Gràcia 107), la jornada: Implantació de la privacitat en el disseny d’aplicacions tecnològiques.

Es tracta d’un acte dissenyat per fer palesa la importància i el valor competitiu que suposa la incorporació de la privacitat en el moment del disseny de les aplicacions. Hi participaran entitats que dissenyen i desenvolupen aplicacions adreçades tant a usuaris finals com a empreses, i que han estat guardonades en les dues edicions del Premi Protecció de Dades en el Disseny.

Les aplicacions recopilen dades personals en quantitats molt considerables, la qual cosa permet que empreses i entitats proveïdores de serveis i desenvolupadores d’aplicacions tecnològiques facin un control digital continu, que ha de tenir uns límits i complir amb unes obligacions per protegir la privacitat dels usuaris.

Es parlarà també de les fórmules d’equilibri necessàries entre els drets d’un usuari responsable i informat, així com de les necessitats d’un mercat ple d’oportunitats que ha d’entendre la protecció de dades com un sòlid actiu de confiança.

Al llarg de la jornada s’exposaran i es debatrà al voltant d’experiències pràctiques sobre gestió de la privacitat en aplicacions tecnològiques, tant de l’àmbit públic com del privat.

L’acte tindrà lloc el proper 20 de novembre de 2014, a la Sala Cotxeres del Palau Robert (passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona).

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

Tel. 93 5527800- jornades.apdcat@gencat.cat

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada

Data: 

dijous, 20 novembre, 2014 - 10:00 a 13:00
 

Membres de:

Col·laboren: