Hackshow, el Demoday d'Ironhack que tindrà lloc a Madrid i Barcelona

Ironhack és una startup d'educació que ha llançat el primer bootcamp de desenvolupament web i mòbil (iOS) a Espanya (Madrid i Barcelona). Aquest bootcamp és un programa 100% pràctic, d'alta intensitat i de més de 400 hores de durada. El currículum d'aquest bootcamp se centra en ensenyar millors pràctiques de programació i metodologies àgils per aplicar a projectes rals com webs i apps.

Hackshow és el DemoDay (4 d'abril a les 17:00h, HUB Madrid c/ Gobernador 26) dels estudiants del primer curs intensiu de programació web de Ironhack. L'esdeveniment consta de 2 parts:

1) Demo dels 5 estudiants de Ironhack finalistes: Durant les últimes 2 setmanes del Intensive Web Development Course, els estudiants desenvolupen un producte web que presentaran durant 10 minuts cadascun.

2) Javier Padilla, és CEO de diferent empreses entre elles @Moodyo, @TwissuesCom, @Bodypassport, @ElDesmarque i @3dsignia. Encara periodista de carrera, es defineix a si mateix com a dissenyador, programador i per sobre de tot "emprenedor per necessitat". Perfil complet i versàtil que li ha permès desenvolupar des de zero múltiples projectes i idees.

Madrid, 2 juny - 25 juliol de 2014

09:00h - 17:30h (dilluns- divendres) 5.900 €

Converteix-te en un desenvolupador iOS en 8 setmanes

  • Preparat per treballar: aprèn les bases de Objective-C, CocoaTouch i Xcode, des del disseny de la interfície fins persistència, networking i gestió de memòria.
  • Desenvolupament de bones pràctiques: escriu codi net, utilitza control de versions de forma adequada amb git, practica gestió àgil i construeix aplicacions robustes usant tests.
  • Projecte final: aplica els teus nous coneixements i habilitats a la construcció d'una aplicació real iOS i presenta al Demo Day.

Barcelona, 7 juliol - 29 d'agost de 2014

09:30h - 20:30h (dilluns - divendres) 5.900 €

  • Preparat per treballar: des del bàsic html, css i javascript, fins a conceptes de backend com a codi net, git, ruby on rails, mvc i més.
  • Gestió àgil: la millor manera de construir productes d'una forma àgil i fàcil, des del testing fins a la seva posada en marxa.
  • Projecte final: aplica els conceptes i coneixements que aprendràs construint un producte real i presenta'l al nostre Demo Day.

Data: 

divendres, 4 abril, 2014 - 17:30 a 20:00
 

Membres de:

Col·laboren: