Nou curs de formació: CAD-Modelat de sòlids

 

Descripció:

El curs proposat pretén presentar les principals eines de modelatge, assemblatge i obtenció de documentació tècnica. Una vegada realitzat, qualsevol dels estudiants del curs que hagi aprofitat adequadament les sessions serà capaç de modelar les peces mecàniques més comuns i haurà adquirit els coneixements necessaris per evolucionar cap al disseny avançat.

Els sistemes de disseny assistit per ordinador han evolucionat de forma ràpida i seguida des de solucions bassades en dues dimensions a paquets de disseny integrat en tres dimensions. D’aquesta manera el resultat de l’etapa de disseny es transforma en una maqueta tridimensional del producte dissenyat, la qual es pot usar per obtenir no tant sols els plànols, sinó que per realitzar anàlisis per elements finits, programacions de CNC, representacions fotorealístiques, animacions...

Aquest curs presenta una introducció a  aquesta etapa del procés, fent especial èmfasi en allò relacionat amb el disseny i desenvolupament de peces d’enginyeria.

Perfils dels assistents al curs:

- Estudiants que vulguin conèixer eines per diferenciar els seus productes mitjançant el disseny industrial.

- Empreses que treballen amb productes Industrials i volen introduir innovació i qualitat en els seus productes emprant eines i estratègies per diferenciar-se de la competència.

- Professionals que es vulguin promocionar dins de l'empresa aportant valor afegit, ja siguin  enginyers, arquitectes...

Preu: 420 € (Estudiants 150€)

Dates: 27 i 28 març i 3 i 4 abril de 2014

Lloc: Escola Politècnica Superior
C/ Mª Aurèlia Capmany, 61 – 17003 Girona

Més informació a: www.udg.edu/curs3d

Data: 

dijous, 27 març, 2014 - 16:00 a 19:00

Fitxer: 

Etiquetes: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents