6a Sessió Anual Oberta de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades

El proper dia 14 de març del 2014 ss celebrarà la 6a Sessió Anual Oberta de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, que tindrà lloc al Teatro Real (Plaça Isabel II, s/n , 28013 Madrid).

A la primera part de la sessió s'abordaran les qüestions relacionades amb l'avaluació d'impacte en la privacitat i s'exposarà l'organització i el funcionament de la seu electrònica de l'AEPD així com de les eines disponibles per facilitar el compliment de les obligacions legals.

A la segona part, s'analitzaran les principals novetats en matèria de protecció de dades personals esdevingudes durant l'últim any, tant en l'àmbit nacional com internacional.

L'AEPD convida els professionals, empresaris, representants d'institucions i ciutadans interessats a una sessió pública, oberta i gratuïta de caràcter essencialment pràctic en què l'Agència respondrà les preguntes que desitgin formular-nos.

Per tal d'organitzar la Sessió i controlar l'aforament, a la pàgina web sedeagpd.gob.es trobarà un formulari d'inscripció per assistir a la jornada. En aquest mateix formulari pot plantejar la pregunta sobre la qual desitja obtenir una resposta en la Sessió Oberta. L'equip directiu de l'AEPD analitzarà i contestarà les principals qüestions plantejades en la sol·licitud d'inscripció.

Data: 

divendres, 14 març, 2014 - 09:00 a 14:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents