Reconeixement als millors expedients acadèmics d'Enginyeria Informàtica EPS UdG

Trobada entre Javier Martí Oscar Planes, representants del COETIC, Àlex Brusi, representant del COEINF i els estudiants de l'EPS de la UdG, David Martínez, millor expedient de Grau en Enginyeria Informàtica 2018-19, Francesc Xavier Bullich, millor expedient de Grau en Enginyeria Informàtica 2019-20 i Òscar Galera, millor expedient de Màster en Enginyeria Informàtica 2018-19.

El motiu de la trobada ha estat el lliurament dels respectius certificats als millors expedients acadèmics de cada promoció, un reconeixement dels col·legis professionals COETIC i COEINF a la seva excel·lència, ratificada amb l'emprenedoria i capacitat que estan demostrant en les seves respectives trajectòries professionals, un cop finalitzats els estudis, motiu pel qual els tornem a felicitar.

La iniciativa ha estat gràcies a l'estreta col·laboració entrel'EPS de la UdG, el COETIC i el COEINF. Volem aprofitar per agrair la predisposició de la directora de l'EPS, Maria Àngels Pèlach.

Els col·legis professionals tenim un paper actiu en el reconeixement i defensa de la nostra professió i també són un espai idoni per al networking. En aquest sentit, el COETIC ofereix serveis com l'assegurança de responsabilitat civil professional (RCP), certificats que avalen l'experiència professional (CEPRAL), serveis de Mediació TIC per la resolució de conflictes i oportunitats per establir contactes impulsant les trajectòries professionals de cada col·legiat.
 

 

Membres de:

Col·laboren: