JBNConf 2020

L'associació sense ànim de lucre Barcelona Java Users Group (Barcelona JUG) organitza des de fa sis anys la JBCN Conf, la primera conferència sobre Java i JVM d'Espanya.

Aquest any, la sisena edició se celebrarà del 6 al 8 de juliol de 2020, al CCIB de Barcelona, ​​havent-se convertit en un dels esdeveniments més importants de Java de al sud d'Europa.

És una trobada en què hi ha des de conferències i xerrades dels speakers més destacats de el sector fins workshops en els quals seguir formant-se en tendències de programació.

Aquí pots fer una ullada als ponents que hi ha confirmats fins a la data i els temes de què parlaran.

https://www.jbcnconf.com/2020/

JBCNConf va comptar en l'edició 2019 amb el suport d'empreses internacionals de desenvolupament de programari i programació, entitats bancàries o companyies dedicades a l'oci i la moda, com Redhat, Codurance, Oracle NetSuite, N26, Mango i Glovo, entre d'altres, que busquen en l'esdeveniment trobar als millors desenvolupadors Internacionals i d'Espanya.

Més info a:

Aquells col·legiats que estiguin interessats a assistir-hi, si us plau, poseu-vos en contacte amb secretaria@coetic.cat perquè tenim un codi de descompte del 5% respecte al preu normal de les entrades.

Animeu-vos-hi!

 

Membres de:

Col·laboren: