Procés de selecció de professionals per a BADEN-WÜRTTEMBERG (ALEMANYA)

Arran del conveni de col·laboració entre els governs de Catalunya i de Baden-Württemberg per fomentar la mobilitat laboral entre ambdós territoris, es preveu la selecció de professionals qualificats interessats a treballar en aquesta regió d‘Alemanya.

Si teniu com a objectiu treballar a Alemanya i concretament a la regió de Baden-Württemberg, esteu en situació d’atur i teniu formació qualificada i/o experiència en Enginyer/a informàtic/a – desenvolupament de software, entre d'altres disciplines, els serveis públics d’ocupació EURES de Catalunya (SOC, Servei Públic d’Ocupació de Catalunya) i Baden-Württemberg (ZAV, Zentrale Auslands- und Fachvermittlung) valoraran el teu perfil i podràs optar a la subvenció de l’aprenentatge d’alemany, en cursos intensius, al Goethe Institut de Barcelona amb l’objectiu d’incorporar-te en un lloc de treball a la regió alemanya un cop assolit el nivell B2 de llengua alemanya.

No és necessari, per tant, tenir coneixements previs de la llengua alemanya. Es preveu que els cursos d’alemany comencin a principis del 2020 a partir del nivell A1.

Si hi esteu interessats cal enviar CV i carta de presentació (format Europass) a l’adreça de correu electrònic mobilitat.cat-bw@gencat.cat

+info: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/ambits/mobilitat-laboral/programa-de-mobilitat-laboral-catalunya-baden-wuerttemberg/

Tags: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents