Webinar gratuït sobre Smart Mobility a la UOC el proper 17 de maig

La UOC, des de el seu Postgrau en Smart Cities, ens convida a una interessant presentació sobre Smart Mobility i nous serveis de mobilitat.

Els avenços en les Tecnologies de la Informació i Comunicacions (TIC) permeten el desenvolupament del que es coneix com a mobilitat intel·ligent o Smart Mobility, donant solució als reptes de mobilitat per al transport de persones, de mercaderies o altres serveis, tenint en compte la sostenibilitat.

Per dur a terme aquest objectiu, la Smart Mobility es recolza en 3 processos generals:

  • Recol·lecció de dades (Data Collecting),
  • Processament de dades (Data Processing),
  • Supervisió i gestió de la mobilitat (Mobility Control and Management).

D'aquesta manera també parlarem del concepte, Mobility-as-a-Service (Maas) i dels diferents actors i elements que formen l'ecosistema Maas.

T'hi esperem!

ATENCIÓ l'esdeveniment s'emet únicament en línia (no de manera presencial). S'ha d'accedir al webinar des d'aquest enllaç: http://streaming.aistechnology.es/uoc/dhdlive_tibi/land/

(es recomana inscripció prèvia i entrar deu minuts abans de l'inici)

Aquesta xerrada està dirigida a estudiants del postgrau "Smart Cities: ciutat i tecnologia" de la UOC ia qualsevol persona interessada en les smart cities o ciutats intel·ligents, ja siguin de perfil tecnològic, arquitectes, titulats en empresa, dret o ciències polítiques o altres perfils que vulguin dirigir la seva activitat professional en l'àmbit de la Smart City.

 

Membres de:

Col·laboren: