Participació del COETIC al Tech Day al Tecnocampus de Mataró

El passat dijous 10 de maig el COETIC va estar convidat al Tech DAY del Tecnocampus, adscrit a la UPF. L’objectiu de la sessió va ser el d’apropar el món laboral als estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica i que fos un punt de trobada entre empreses del sector que aposten pel talent i els alumnes de la universitat.

En aquesta ocasió, les empreses participants a l'esdeveniment han estat Aetech, Bytemaster, Coopdevs, Everis i iSalus.

En aquest sentit, les companyies van expressar el que s’espera dels seus futurs professionals, indicant quines competències es consideren més importants, entre les que destaquen: tenir actitud, saber escoltar, dominar l’anglès, tenir resiliència al canvi tecnològic i, sobretot, la capacitat de treballar en equip. Per altra banda, des del COETIC es va presentar i dibuixar la realitat del sector TIC i les necessitats del mateix pel que fa a treballadors.

En definitiva, va ser una jornada molt enriquidora i profitosa pels alumnes, alguns dels quals van aprofitar l’event per presentar el seu currículum a les empreses assistents.

Aquest acte demostra com d'eficient i necessària és la col·laboració entre universitat  i empresa de cara a potenciar el sector i a ajudar als estudiants en les seves primeres passes en el món laboral. A més i, en paral·lel, el Col·legi ha de fer d’element dinamitzador d’actes com aquest, participant-hi i promocionant-los.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents