El COETIC reconeix al millor expedient d’Enginyeria Informàtica del TecnoCampus Mataró

El COETIC, a través del seu degà, Miquel Conesa, va guardonar a Lluís Sánchez-Roig, com a millor expedient acadèmic del Grau d’Enginyeria en Informàtica a l’acte que va tenir lloc el passat 30 de juny al TecnoCampus Mataró, i que va acollir la graduació dels estudiants d’últim curs de l’Escola Superior Politècnica.

El jove estudiant va rebre de mans del degà del COETIC un diploma de reconeixement al millor expedient acadèmic, un any de col·legiació gratuïta i una tablet com a obsequi.

La promoció d'aquest any la formaven 215 estudiants d'enginyeria informàtica, industrial i mecànica, i també estudiants d'audiovisuals. Durant l'acte, celebrat en dues sessions, van assistir prop de 600 persones entre graduats, acompanyants, equip docent i autoritats.

Els actes de graduació van estar presidits per l'alcalde de Mataró, David Bote, qui ha recordat que, tot i que és un final d'etapa, la vida és moviment: "No deixeu mai de formar-vos i de mantenir la curiositat per seguir creixent". Dolors Guillén, presidenta de la Fundació TecnoCampus, va felicitar els graduats i els va animar a viure aquesta nova etapa amb il·lusió. "La complicitat entre la societat, les empreses i els estudiants és la raó de ser del TecnoCampus per formar professionals que enriqueixin el capital humà", va afegir Guillén.

Marcos Faúndez, com a director de l'Escola Superior Politècnica, va destacar l'esforç realitzat per part dels estudiants durant com a mínim aquests quatre anys d'estudi i els va animar a seguir mantenint l'esperit científic i crític: "Estigueu compromesos amb el model de societat que considereu més justa i no en aquell en el qual creuen uns quants".

Per part de la Universitat Politècnica de Catalunya, la delegada del rector al TecnoCampus, Dolors Ayala, va recordar que tot i que aquesta és una de les últimes promocions UPC a l'TecnoCampus, ja que ara l'Escola Superior Politècnica està adscrita a la UPF, sempre hi haurà una vincle especial entre els dos centres universitaris.

Durant els actes de graduació es va fer un reconeixement a l'empresa Schunk, a l'Ajuntament de Mataró i l'institut IES Esteve Albert per la seva col·laboració amb l'Escola Superior Politècnica. Un dels moments més esperats va ser el lliurament dels diplomes als millors expedients acadèmics, que es van lliurar a Lluís Sánchez, del Grau en Enginyeria Informàtica; Oriol Vidal, del Grau en Mitjans Audiovisuals; i Cels Esteve, del Grau en Enginyeria Electrònica i Enginyeria Mecànica.

La padrina de la promoció 2016 de l'Escola Superior Politècnica ha estat Paula Hernández, periodista dels 40 Principals i el portal Vertele, que en el seu discurs va afirmar que una de les claus de l'èxit és diferenciar-se dels altres. "Ara és el moment de ser conscients de les vostres virtuts i de no tenir por a destacar", ha conclòs la periodista.

 A la imatge, de dreta a esquerra, Miquel Conesa, lliurant el premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Informàtica del TecnoCampus Mataró a Lluís Sánchez-Roig. Font: TecnoCampus Mataró.

Podeu accedir a la galeria d’imatges completa fent clic aquí.

 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents