El COETIC lliura el premi al millor expedient en informàtica de la Universitat de Lleida

El Degà del COETIC, Miquel Conesa i Pellicer, va ser l'encarregat de representar al Col·legi en el 5è Sopar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), i alhora fer entrega del guardó al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Informàtica, a Sergi Vila Almenra.

L'acte va aplegar 80 persones entre antics alumnes, professorat, PAS i autoritats, el passat divendres 8 d'abril al Restaurant El Mirador de Lleida.

Va inaugurar el sopar el Director de l’EPS, Francesc Giné, que va felicitar i elogiar la feina duta a terme per tota la comunitat educativa del centre en l’obtenció de la recent acreditació de les titulacions de la branca informàtica, així com la preocupació per la manca de vocacions tecnològiques entre el jovent i els problemes d’ocupabilitat que, en un futur, aquest fet pot generar a empreses de Lleida.

Com ja es tradicional el sopar va servir de marc per al lliurament d’una sèrie de premis. En primer lloc es va realitzar el lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics dels curs anterior en cadascuna de les titulacions impartides a l’Escola. El premi era un any de col·legiació gratuïta en el Col·legi corresponent i un detall sorpresa.

Sergi Vila Almenara, premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Informàtica, va rebre el premi de mans de Miquel Conesa i Pellicer, Degà del COETIC, juntament amb un diploma acreditatiu, una tablet d'última generació, un bolígraf corporatiu i un any de col·legiació gratuïta.

Podeu accedir a tots els detalls de l'esdeveniment aquí.

Imatge: d'esquerra a dreta, el Degà del COETIC, Miquel Conesa, el guardonat, Sergi Vila, i el Director de l'EPS, Francesc Giné. Font: UdL.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents