Noves tendències en eines de gestió empresarial de codi obert

El proper dimecres 11 de març a les 18h, el Col·legi en Enginyeries Tècniques i Grau en Enginyeria informàtica de Catalunya (COETIC) i NaN·tic organitzem conjuntament la xerrada “Noves tendències en eines de gestió empresarial de codi obert”. Serà una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’arquitectura i el llenguatge sobre el que s’estan construint les eines en codi obert que comencen a fer ombra als ERP tradicionals. Si treballes al departament TIC d’una empresa no et perdis aquesta xerrada gratuïta amb places limitades.

DATA: Dimecres 11 de març a les 18:00h

LLOC: Seu del COETIC (Auditori Pompeu Fabra. Via Laietana 39, 5na planta)

DESCRIPCIÓ: Cada dia que passa les empreses disposen de més i millors eines per gestionar la seva activitat. Eines que permeten millorar la productivitat, l'eficàcia, la relació amb els clients, la facturació i el servei post-venta entre moltes altres prestacions. Però de totes elles destaquen especialment les que estan construïdes en codi obert i, que, per tant, són més flexibles i més assequibles que els ERPs tradicionals

En aquesta xerrada explicarem perquè la tecnologia open source s'està imposant en el mercat i perquè les empreses cada cop veuen amb més bons ulls apostar pel programari lliure.També mostrarem l'arquitectura i el llenguatge sobre el qual està construïda la nova generació d'ERPs. I finalment detallarem quines noves funcionalitats i prestacions ofereixen als usuaris i quines possibilitats obren als departaments TIC de les empreses.  

PÚBLIC: Informàtics, enginyers, responsables TIC d'empreses, directors generals i directors financers de PIMES. 

PROGRAMA: Introducció de 5 minuts (COETIC) + exposició de 45 minuts (NANTIC) + torn obert de 15 minuts + coffee & networking (15 minuts)

COST: Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

PONENT: Albert Cervera és soci fundador de l’empresa NaN·tic, una empresa de Sabadell especialitzada en solucions de gestió empresarial de programari lliure. És enginyer en informàtica amb un postgrau en direcció financera. Abans de NaN·tic, havia treballat durant 4 anys desenvolupant aplicacions a mida i 6 més com a responsable de TIC d’una empresa de distribució farmacèutica. Les seves aportacions han estat claus en el desenvolupament i difusió de OpenERP i Tryton, dues de les principals eines de gestió empresarial en programari lliure que hi ha al món. Ha realitzat conferències sobre el tema a diferents punts d’Europa.

ORGANITZADORS: Col·legi en Enginyeries Tècniques i Grau en Enginyeria informàtica de Catalunya i NaN·tic. 

INSCRIPCIÓ:  Per tal d'assistir a la xerrada has de confirmar la teva assistència enviant un correu a info@coetic.org amb les teves dades de contacte.

 

Membres de:

Col·laboren: