L'APDCAT amplia el termini per presentar-se al Premi Protecció de Dades en el Disseny 2015

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades amplia el termini de presentació de candidatures fins al 30 de març per als premis que distingeixen aquelles solucions tecnològiques dissenyades des del respecte a la informació personal dels usuaris.

L'APDCAT convida a participar-hi a empreses públiques i privades, desenvolupadors d'aplicacions i dispositius tecnològics de qualsevol àmbit, així com a investigadors, estudiants, centres docents i entitats.
 
Al web apdcat.cat es poden consultar les bases reguladores i tota la informació de la convocatòria.

La intenció dels guardons és incentivar el disseny responsable per garantir els drets de l'usuari, guanyant en confiança i complicitat com a nous valors del mercat tecnològic. En un moment en què el tractament massiu de dades o l'anomenada "appificació" de la societat estan a l'ordre del dia, l'APDCAT aposta per les garanties d'un disseny respectuós.

Així, els premis, reconeixen de forma honorífica les aplicacions i les solucions tecnològiques que suposin una aportació rellevant per a la protecció de la privacitat en el moment de ser dissenyades.

L'acte de lliurament dels guardons té lloc en un acte al Parlament de Catalunya, presidit per la presidenta del Parlament.

El premi de l'edició de l'any passat se'l va endur el projecte "Història Clínica Electrònica a peu de llit" de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

 

Membres de:

Col·laboren: