Entrades gratuïtes per a la fira CeBIT

Els col·legiats del COETIC tenen l'oportunitat d'assistir gratuïtament a la fira CeBIT, que tindrà lloc a Hannover del 16 al 20 de març. Es tracta de la major fira mundial en el sector de les Tecnologies de la Informació, on trobar un ampli ventall de productes i tecnologies.

Amb l'objectiu que els enginyers tinguin un major coneixement d'aquesta fira, l’organització ha proporcionat invitacions gratuïtes (el valor real de l'entrada per dia costa 60 euros). Els col·legiats interessats en assistir-hi cal que enviïn un email a info@coetic.org indicant les seves dades i especificant quants dies estaran a la fira, essent possible anar a als quatre dies que dura de forma gratuïta.

Un cop verificada la condició de col·legiat es farà arribar un link per descarregar-se gratuïtament l’entrada. El procés de descàrrega és molt ràpid, i no porta més de 4 minuts.

El CeBIT és una fira que cobreix nombroses àrees de negoci: solucions per a web i mòbils, ERP i data analysis, R+D, infraestructures i serveis IT, data center, solucions digitals de negoci... d'aplicació en una multitud de sectors productius.

En aquesta edició 2015 de CeBIT s'han inclòs novetats molt interessants de cara a fer més atractiu encara aquest esdeveniment internacional del sector TIC.

CeBIT té una àrea d'exposició, on empreses de tot el món exposen. Aquestes són les àrees:

• Input/Output Solutions.

• Enterprise Resource Planning & Data Analysis.

• (Halls 5, 6).

• Web & Mobile Solutions.

• Research & Innovation.

• IT Services.

 

Membres de:

Col·laboren: