Descompte especial per al techno-lunch amb Dídac Lee

El proper dijous 12 de novembre a les 13:30 h tindrà lloc, a l’Hotel Barcelona Center de Barcelona, el dinar-debat techno-lunch, amb la ponència de Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit, grup tecnològic pioner en el sector TIC. Amb la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit de les noves tecnologies i l’Internet com a eixos centrals, l’acte compta amb la col·laboració i el patrocini de Banc Sabadell.

El dinar-debat té un preu general de 50 euros i ofereix un preu especial de 30 euros per als col·legiats del COETIC. Podeu aconseguir el codi de descompte contactant amb info@coetic.org

Organitzat pel CTecno en col·laboració amb el Col·legi d’Enginyeries Tècniques i Grau en Enginyeria Informàtica de Catalunya (COETIC) i d’altres col·lectius professionals, l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat techno-lunch que ja ha comptat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA, i de Francesc Fajula, Director d’Innovació del Banc Sabadell.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

Més informació aquí.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents