10% de descompte en el Curs especialitzat d'anàlisi d'imatges aèries

Els col·legiats del COETIC disposen d'un 10% de descompte en el Curs especialitzat d'anàlisi d'imatges aèries (fotogrametria, telesensat, calibratge de càmeres, models 3D, programació de vols automatitzats per drons,...).

Si vols enfocar la teva activitat professional cap a temes relacionats amb el món de la fotogrametria, realitzar treballs que incloguin aspectes com l'ortofotografia, la teledetecció, fotografia tèrmica, models 3D d'edificis i monuments, coneixement de les càmeres i sensors específics, etc. Així com aprendre al maneig de l'aeronau de forma automàtica mitjançant l'ús de waypoints i realitzant sincronisme amb la càmera utilitzada: aquest és el teu curs.

El millor equip de docents llocs al teu abast. Podràs comptar amb enginyers de sistemes, enginyers en electrònica o topògrafs; així com amb professionals del sector, que et transmetran els seus coneixements de la forma més efectiva i pràctica possible. Perquè el teu aprenentatge sigui alguna cosa útil i surtis del curs a punt per començar el teu camí professional.

El curs consisteix a proporcionar a l'alumnat el contingut i formació suficient per iniciar una activitat d'adquisició i processament d'imatges aèries i en menor mesura terrestres, per obtenir resultats de manera digital que aportin un valor afegit al mosaic d'imatges.

Aquests resultats vénen caracteritzats per la línia de treball que s'estigui utilitzant, sigui teledetecció en agricultura, mosaics topogràfics o de mineria i composició 3D en multimèdia, arquitectura, així com la inspecció d'infraestructures.

Aquest curs és intensiu, amb una durada de 50 hores, on veurem totes aquestes línies de treball, que actualment tenen un bon potencial en aquestes àrees i més treballarem en diversos exemples demostratius perquè l'alumne prengui contacte i experiència inicial en les programacions de vol del RPAS, configuració de la càmera i ús del programari de processament.

Podeu obtenir tots els detalls del curs (horari, preu, lloc, etc.) en el document adjunt. En cas de fer efectiva la matrícula del curs i gaudir del descompte del 10% us haureu d'identificar com a col·legiats del COETIC (l'organitzador del curs verificarà la condició de col·legiats).

Contacte:
Correu electrònic: info@tsacenter.com
Telèfon: 647 741 237

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents