Últimes places Monogràfic de ciberseguretat

El COETIC ofereix una formació especialitzada que tindrà lloc els dies 17, 19, 24 i 26 de febrer i 3 i 5 de març, de 17:30h a 20:30h. Es realitzarà tots els dies a la sala de Juntes (5na planta de Via Laietana 39 de Barcelona), menys el 17 i 24 de febrer i 3 de març, que serà a la sala Social, 1a planta.

La ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat.

Es tracta d'una formació presencial tècnica: un monogràfic de ciberseguretat, impartit per professionals amb àmplia experiència en el sector. Es tracta d’una formació destinada a tot aquell que vulgui introduir-se, actualitzar-se o aprofundir en l’apassionant camp de la seguretat Informàtica.

Tanmateix, cal destacar les nombroses oportunitats professionals que hi ha actualment en aquest camp, així com que les previsions per als propers anys és d’un creixement continu de la demanda de professionals qualificats.

Aquest monogràfic cobreix aspectes com són:

  • Anàlisi i detecció de riscos.
  • Legislació i polítiques de ciberseguretat.
  • Plans de recuperació de desastres.

També és una formació pràctica i de laboratori en les àrees més actives en el crim cibernètic actual. Mitjançant una formació tècnica en Hacking Étic en entorns web, que es complementa amb els primers punts.

Programa

- Sessió 1 (17-2-15) - ANÀLISI DE RISCOS

- Sessió 2 (19-2-15) - HACKING ÈTIC ENTORNS WEB 1

- Sessió 3 (24-2-15) - LEGISLACIÓ I POLÍTIQUES DE SEGURETAT

- Sessió 4 (26-2-15) - HACKING ÈTIC ENTORNS WEB 2

- Sessió 5 (3-3-15) - DISASTER RECOVERY PLA

- Sessió 6 (5-3-15) - HACKING ÈTIC ENTORNS WEB 3

Podeu consultar el contingut i el programa d'aquest nou curs sobre ciberseguretat de forma més extensa fent en el document adjunt.

Instructors:

Professionals especialistes en cada temàtica:

- Sessió 1 – XAVIER IRIBARNE: enginyer Industrial i Enginyer en Informàtica (UPC), graduat en Administració i Direcció d'Empreses (IESE). Gran experiència professional en importants empreses dels sectors de les TIC, els serveis professionals i el sector financer. Professor i col·laborador en diverses tasques educatives. Treballs en posicions directives i de management.

- Sessió 3 – JAVIER ALLOZA: enginyer de Telecomunicacions per la UPC, MBA per La Salle/Manhatan College. Experiència professional en diverses multinacionals de sector Informàtic i de les Telecomunicacions. Diverses responsabilitats i experiències en temes de Seguretat Informàtica. Àmplia experiència com a professor tècnic, en el sector Seguretat i TIC.

- Sessió 5 – ENRIC GÓMEZ: enginyer Industrial. C.I.S.A. en ISACA. Auditor i Consultor, amb gran experiència en el sector de les Tecnologies de la Informació, especialment en temes de Seguretat de la Informació. Ha treballat en Departaments TIC d’empreses d’auditoria i consultoria, serveis, assegurances i automació. Àmplia experiència en Auditoria Informàtica i supervisió i implantació de DRP.

- Sessions 2-4-6 – TONI HARO: enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC. Més de 20 anys d'experiència professional en el sector TIC especialitzat en Seguretat Informàtica i Xarxes. Certificacions de Cisco CCNA i CCNS. Desenvolupador sènior en .NET, JAVA i Android. Col·laborador Tècnic en fòrums, revistes i blogs de Seguretat Informàtica. Gran experiència docent en temes de Hàcking Étic.

Data: del 17 febrer al 5 de març

Lloc: Via Laietana, 39 5na planta de Barcelona

Horari: dimarts i dijous de 17:30h a 20:30h. 6 sessions de 3 hores. 18 hores de formació presencial.

Modalitat: Presencial

Preu: 250 euros per a col·legiats i 350 euros per a no col·legiats

Inscripcions: enviar un email a info@coetic.org indicant el nom del curs i el nom i cognoms i se us informarà de com formalitzar la reserva de plaça.

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·laboren: