S'obre la convocatòria als Premis de la Nit de les TIC i la Informàtica

L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació convoca enguany la 19ena edició dels Premis Salvà i Campillo, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

La convocatòria agrupa les següents categories:

PREMI SALVÀ I CAMPILLO A LA PERSONALITAT DESTACADA
Distingeix la personalitat pública o privada que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit nacional o internacional durant l'any 2013.

PREMI SALVÀ I CAMPILLO AL JOVE EMPRENEDOR
Reconeix a la persona jove per la seva capacitat emprenedora a l'hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d'èxit o innovadora en l'àmbit de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual durant l'any 2013.

Només poden optar a aquest premi les persones que treballen o han treballat a Catalunya durant l'últim any i que no tinguin més de 35 anys a 31 de desembre de 2013.

La cerimònia d'enguany inclou també la 2a edició dels Premis Alan Turing convocats pel Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació.

La convocatòria agrupa les següents categories:

PREMI ALAN TURING AL CIO DE L'ANY
Reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l'àmbit estatal durant el 2013.

PREMI ALAN TURING AL COMPROMíS SOCIAL
Reconeix a l'impulsor d'una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social a Catalunya durant el 2013.

Les institucions organitzadores convoquen també, de manera conjunta i com a guardó principal de la cerimònia, el:

PREMI D'HONOR
Distingeix la persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l'Estat.

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. Les propostes de candidatures als diferents premis podran ser presentades per:

  • Les juntes de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.
  • El Jurat dels Premis conformat per una representació dels professionals del sector.
  • Un mínim de dos enginyers de telecomunicació o enginyers en informàtica col·legiats i/o associats.

Les candidatures només seran vàlides si van acompanyades d'una memòria escrita, en paper i/o format electrònic, on consti el currículum del candidat/a, així com els mèrits que presenta per ser mereixedor/a del guardó. Es podran presentar en qualsevol de les llengües cooficials a l'Estat espanyol, o bé en anglès o francès a l'atenció de:

La Nit 2014
Plaça Ramon Berenguer el Gran, 1. Entresòl dret.
08002 Barcelona
E-mail: premis2014@lanit.cat

2. El Jurat estarà format per membres de les juntes de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, així com per persones representatives del sector. Les seves decisions seran inapel·lables i es faran públiques durant la vetllada de la 19ena Nit de les Telecomunicacions, el 20 de febrer de 2014.

3. Si ho estima convenient, el Jurat podrà declarar desert algun dels premis.

4. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 20 de gener de 2014.

Nota: La presentació de les candidatures als Premis de la Nit pressuposa l'acceptació de les bases.

Font: http://www.lanit.cat/

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents