Presentació del Monogràfic sobre ciberseguretat

Us convidem a assistir a la conferència gratuïta del proper 22 de gener, a les 18:00h a la sala de juntes de la seu del COETIC (Via Laietana 39, 5na planta de Barcelona) on es presentarà el Monogràfic de ciberseguretat i es parlarà també de temes com l'estat actual i l'evolució de la Ciberseguretat en els propers anys.

La Ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat.

El COETIC i el COETTC ofereixen la formació presencial tècnica: un monogràfic de ciberseguretat, impartit per professionals amb àmplia experiència en el sector. Es tracta d’una formació destinada a tot aquell  que vulgui introduir-se, actualitzar-se o aprofundir en l’apassionant camp de la seguretat Informàtica.

Tanmateix, cal destacar les nombroses oportunitats professionals que hi ha actualment en aquest camp, així com que les previsions per als propers anys és d’un creixement continu de la demanda de professionals qualificats.

Aquest monogràfic cobreix aspectes com són:

• Anàlisi i detecció de riscos.

• Legislació i polítiques de ciberseguretat.

• Plans de recuperació de desastres.

També és una formació pràctica i de laboratori en les àrees més actives en el crim cibernètic actual. Mitjançant una formació tècnica en Hacking Étic en entorns web, que es complementa amb els primers punts.

Per inscriure’s a la conferència gratuïta del 22 de gener només cal que envieu un email a: info@coetic.org indicant el vostre interès en assistir

Posteriorment a la conferència, es realitzarà una formació especialitzada en aquesta mateixa temàtica que tindrà lloc els dies 17, 19, 24 i 26 de febrer i 3 i 5 de marçde 17:30h a 20:30h.Es realitzarà tots els dies a la sala de Juntes (5na planta de  Via Laietana 39 de Barcelona), menys el 17 i 24 de febrer i 3 de març, que serà a la sala Social, 1a planta.

El cost d'aquest monogràfic serà de 250 euros per als membres col·legiats al COETIC o al COETTC i de 350 euros per la resta de persones. Podeu consultar el contingut i el programa d'aquest nou curs sobre ciberseguretat en el document adjunt.

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents