Entrades gratuïtes per assistir al CeBIT 2014

Els col·legiats del COETIC estan convidats a assistir-hi gratuïtament a la fira CeBIT, que tindrà lloc a Hannover del 10 al 14 de març. Es tracta de la major fira mundial en el sector de les Tecnologies de la Informació, on trobar un ampli ventall de productes i tecnologies.

Amb l'objectiu que els enginyers tinguin un major coneixement d'aquesta fira, l’organització ha proporcionat invitacions gratuïtes (el tiquet per dia costa 60 euros). Els col·legiats interessats en assistir-hi cal que enviïn un email a info@coetic.org indicant les seves dades i especificant quants dies estaran a la fira, essent possible anar a als quatre dies que dura de forma gratuïta.

Un cop verificada la condició de col·legiat es farà arribar un codi per descarregar-se gratuïtament l’entrada. El procés de descàrrega és molt ràpid, i no porta més de 4 minuts.

El CeBIT és una fira que cobreix nombroses àrees de negoci: solucions per a web i mòbils, ERP i data analysis, R + D, infraestructures i serveis IT, data center, solucions digitals de negoci... d'aplicació en una multitud de sectors productius.

En aquesta edició 2014 de CeBIT s'han inclòs novetats molt interessants de cara a fer més atractiu encara aquest esdeveniment internacional del sector TIC.

Els principals temes de la fira són:

http://www.cebit.de/en/news-trends/trends/

CeBIT té una àrea d'exposició, on empreses de tot el món exposen. Aquestes són les àrees:

• Input/Output Solutions.

• Enterprise Resource Planning & Data Analysis.

• (Halls 5, 6).

• Web & Mobile Solutions.

• Research & Innovation.

• IT Services.

Dins la fira també hi ha:

 

Membres de:

Col·laboren: