El COETIC i Roca Junyent sumen esforços per avenir dret i tecnologia

El COETIC ha signat un conveni de col·laboració amb el prestigiós despatx d'advocats Roca Junyent, amb l’objectiu de cooperar en termes de LOPD i en els peritatges judicials en el camp de la informàtica. Mitjançant aquest acord, les dues organitzacions sumaran esforços en la simbiosi creixent entre el dret i la tecnologia.

Roca Junyent aportarà principalment coneixement i suport al COETIC en l'àrea jurídica de les TIC: LOPD, LSSI, etc., de tal manera que els col·legiats del COETIC gaudiran d'assessorament específic, directe i de primer nivell en els assumptes jurídics relacionats amb la seva activitat professional.

El COETIC proveirà de pèrits judicials en el camp de l’enginyeria informàtica a Roca Junyent. Tanmateix aportarà la garantia i qualitat dels serveis que els membres del Col·legi poden oferir quant a suport tecnològic en temes relacionats amb delictes informàtics, seguretat i comunicacions TIC, aplicacions informàtiques, o sistemes informàtics en general, a través d'especialistes en cada matèria o del seu cos de pèrits judicials informàtics.

Addicionalment, les dues entitats intercanviaran coneixements que es materialitzaran en publicacions, i esdeveniments com taules rodones, jornades temàtiques i actes formatius.

Aquest conveni neix amb la finalitat d'aportar una millora en la qualitat de l'activitat professional d’ambdós col·lectius professionals, per a benefici mutu i de la societat.

Imatge: de dreta a esquerra, el Sr. Fernando Pinillo, gerent de Roca Junyent, i el Sr. Albano Sanchez-Ossorio, degà del COETIC, en el moment de formalitzar la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Font: COETIC.

 

Membres de:

Col·laboren: