El COETIC certifica l’experiència dels programadors d'apps per a mòbils

Un programador d'aplicacions per a dispositius mòbils és el professional que construeix aplicacions nadiues o d'entorns multiplataforma per a dispositius mòbils, tant aplicacions locals com aplicacions  client de les arquitectures client/servidor.

Aquest perfil és d'aplicació per a tots els professionals responsables, en els aspectes tècnics fonamentalment, del desenvolupament de la construcció d'aplicacions nadiues per a dispositius mòbils, que des d'una visió global del desenvolupament de programari, compten amb els coneixements específics en dispositius mòbils programables per dur a terme les activitats necessàries per construir aplicacions mòbils amb prou garantia professional de qualitat.

​Els MSD disposen dels coneixements propis del desenvolupament de programari i a més, disposen també d'altres coneixements més específics com són les ​​comunicacions sense  fils, les tip​ologies  de ​​dispositius mòbils,  alternatives de desenvolupament d'aplicacions mòbils, peculiaritats dels desenvolupaments mòbils, les problemàtiques específiques de seguretat i la privacitat en dispositius mòbils​.

​El gran creixement de la demanda d'aplicacions per a dispositius mòbils, ha provocat un augment molt significatiu de professionals de la informàtica  que es dediquen a aquesta branca específica dins l'àmbit de l'enginyeria informàtica.  I és que el creixement sobtat d'una determinada activitat acostuma a produir certes deficiències de qualitat que, en madurar la professió es minimitzen fonamentalment per l’experiència adquirida.

​La certificació CEPRAL-MSD del COETIC cerca l'objectiu on els professionals que exerceixen dins els paràmetres professionals d​el perfil MSD puguin acreditar, de manera clara i categòrica, la seva experiència professional com a programadors d'aplicacions per a dispositius mòbils.

​El COETIC està convençut que aquesta nova certificació CEPRAL-MSD ​serà de  benefici molt elevat tant per als professionals programadors d'aplicacions mòbils, com per als demandants d'aquests professionals amb experiència acreditada.

Podeu trobar més informació sobre la certificació d'experiència professional MSD aquí o visitant la plataforma https://coetic.cepral.net

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents