Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la informació

El 15 de maig tindrà lloc la jornada “La banda ampla per al desenvolupament sostenible”, en commemoració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la informació, a l'Auditori Pompeu Fabra(c/ Via Laietana, 39, 5a planta de Barcelona).

Es tracta d'un acte gratuït i a dia d'avui ja no és possible reservar plaça. Gràcies a tots els interessats en aquesta jornada per fer-ho possible!

L'acte, organitzat pel Col·legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica (COETIC) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), reunirà a professionals del sector per abordar la realitat actual de la banda ampla i el seu paper en el desenvolupament d'una societat avançada que garanteixin la utilització de les TIC com a element imprescindible per al creixement socioeconòmic sostenible.

La jornada girarà en torn una taula rodona sota el títol: ”Una banda ampla accessible i assequible: objectius aconseguits i nous reptes” i estarà moderada per en Xavier Casanovas, cap de Programes i Informatius d’ONDA CERO a Catalunya.

Participaran a la taula rodona Kim Faura, director general de Telefónica Catalunya; Pablo Sánchez-Izquierdo, director Territorial d’ONO Catalunya; María Bartolomé, HO. Regional Network de Vodafone; i Josep M. Rabés, director Territorial de Xarxa zona nord-est d’Orange.

A la jornada també hi seran presents Pere Torres, secretari d’empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, juntament amb els degans del COETIC, Albano Sanchez-Ossorio, i del COETTC, Ferran Amago.

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·laboren: