Aconsegueix dues entrades gratuïtes per al Sabadell Smart Congress 2014

Si ets col·legiat del COETIC tens l'oportunitat d'assistir gratuïtament al Sabadell Smart Congress 20124, que tindrà lloc aquest 3 i 4 d'abril. Només cal que enviïs un email a info@coetic.org indicant a l'assumpte la REF. Sabadell Smart.

Els 2 primers col·legiats que s'interessin obtindran dos codis per assistir-hi gratuïtament (les entrades estan valorades en 50 euros). Les entrades s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció.

En aquesta edició, els temes prioritaris seran l’eficiència energètica, com un dels objectius principals de l’estratègia Europa 2020 de la Comissió Europea, la ciutadania digital, que busca nous canals d’intercomunicació amb l’administració pública, i la gestió massiva de dades representada sota el concepte de “big data”.

Alhora, Sabadell Smart Congress 2014 pretén consolidar-se com un focus de dinamització de l’activitat econòmica vinculada a les ciutats intel·ligents a Sabadell i comarca, i en el conjunt català, oferint espais d’exposició a empreses i entitats que hagin destacat en la creació i comercialització de productes i serveis vinculats a les “ciutats intel·ligents”, així com dinamitzant el teixit de petits emprenedors tecnològics a través de l’organització d’un concurs d’aplicacions mòbils.

Consulta el programa de la jornada fent clic a aquí.

 

Membres de:

Col·laboren: