Màsters a La Salle (10% de descompte)

El curs acadèmic 2007-2008, La Salle presenta un Programa de Màsters que cobreix els àmbits del management i l'enginyeria. Cada Màster ha estat dissenyat en funció de les necessitats específiques de perfils professionals de diferents sectors, de les tasques que desenvolupen, de la seva formació i de la seva projecció futura.En aquest context, a causa de la necessitat existent en el mercat de consultors tecnològics amb coneixements d’anàlisi i programació d'ABAP de l'entorn SAP, hem preparat per al nou curs 2007-2008 un nou programa: el Màster ABAP Workbench de SAP.
El màster té com a objectiu preparar per a l’obtenció de la Certificació SAP en ABAP Workbench i facilitar la incorporació dels titulats en els equips d’anàlisi i programació presents en els projectes d’implantació de SAP. És un programa, homologat per SAP, que s’adreça a professionals que desitgin orientar la seva carrera com a desenvolupadors SAP. Per aquest nou programa existeixen beques de col·laboració especial.
Us recordem que els Membres del COETIC gaudeixen de descomptes especials (fins al 10%) en els cursos corresponents al Programa de Màsters.
Podeu trobar més informació a :
Tel: 902 404 434Web: www.MastersLaSalle.netEmail: info.bcn@MastersLaSalle.net

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents