Cursos de postgrau i Màsters a la UAB

Fruit de l’acord de col·laboració entre el Col·legi i les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (adscrites a la UAB), els col·legiats podeu beneficiar-vos d’un descompte del 10% en la seva oferta de formació de postgrau.Els Masters i cursos de Postgrau que comencen durant els propers mesos de gener, febrer o març de 2.008 són el següents:

  • Màster en Disseny Multimèdia - títol propi UAB (Inici el proper 21 de gener de 2.008):
  • SAP - Desenvolupament SAP Netweaver – 2ª edició (inici el proper 27 de març de 2.008):
  • SAP - Certification Development Consultant - ABAP Workbench – 5a Edició (inici el proper 27 de març de 2.008):
  • Postgraus en Direcció de Projectes (inici el proper 4 de febrer de 2.008):

El grups són molt reduïts, degut a que tots els cursos tenen una orientació molt pràctica que es basa en una intensiva i estreta interacció personal entre els participants i l’equip de formadors, tant a través de les sessions presencials com a través de l’espai virtual de comunicació al que tenen accés tots els participants des del primer dia. Pel que fa a les sessions presencials, es fan en horaris compatibles  amb la jornada laboral.
Si voleu ampliar la informació sobre qualsevol qüestió dels cursos, podeu consultar l’apartat de POSTGRAUS de la seva pàgina WEB o bé sol·licitar-la per telèfon (93 589 37 27 ext. 4) o a través de correu electrònic (informatica@cesc.es).

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents