V Congrés ISACA Barcelona. "Internet of Everything: Aspectes claus per a la Ciberseguretat, Sobirania de les Dades i la Regulació"

ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d'opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les activitats que l'associació realitza estan dirigides a un ampli grup de professionals i acadèmics que busquen noves oportunitats en l'ús de les TIC.

Aquest projecte es va gestar després de l'èxit obtingut en la quarta edició del Congrés "Valor i Gestió Garantida", que va aconseguir uns resultats excel·lents que conviden a l'optimisme i que posen de manifest la importància i l'interès que susciten les TIC entre els diversos col·lectius professionals.

Així, ISACA Barcelona té previst realitzar el cinquè congrés, el dia 26 d'octubre de 2016, sota el lema "Internet of Everything: Aspectes claus per a la Cyberseguretat, Sobirania de les Dades i la Regulació", tornarà a reunir reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l'ús i l'optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir els objectius de qualsevol organització.

A partir de les diferents ponències, s'informarà d'innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al front pot ser determinant per aconseguir l'èxit.

Es tracta d'una oportunitat molt interessant per a conèixer de la mà de professionals destacats en el sector de les TIC com utilitzar aquestes eines i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen en l'actual societat de la informació.

Esperem poder gaudir de la teva presència.

Properament publicarem l'agenda. Reserva el dia!

Data: 

dimecres, 26 octubre, 2016 - 10:30 a 17:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents