X Trobada Informativa de Seguretat de la Informació

"Treballant pel desenvolupament de la indústria nacional de Ciberseguretat" és el lema triat per INCIBE per a la nova edició de la Trobada Internacional de Seguretat de la Informació (10ENISE).

Coincidint amb la celebració del desè aniversari de INCIBE, el 10ENISE té com a objectiu tornar a crear un punt de trobada que serveixi per analitzar de forma col·lectiva els avenços més significatius en el sector de la ciberseguretat. Del 18 al 19 d'octubre de 2016, la ciutat de Lleó i el seu Parador Sant Marc seran l'escenari perquè es donin cita experts mundials en el sector de la ciberseguretat.

Les conferències i tallers tècnics del 10ENISE versaran, per tant, sobre com la ciberseguretat pot impulsar la cooperació internacional en la lluita contra el cibercrim i el ciberterrorisme, una cosa que es complementarà amb un paper central a la importància de la innovació i el desenvolupament de nous projectes empresarials en l'àmbit de la ciberseguretat, aprofitant el marc idoni creat a la ciutat de Lleó per dur a terme profitosos trobades professionals entre la indústria i els professionals del sector.

El 10ENISE, i tota l'oferta de continguts que integra, només té sentit gràcies a la participació de la gran comunitat de la Ciberseguretat. Per tant, us esperem del 18 i 19 d'octubre a Lleó.

Data: 

dimarts, 18 octubre, 2016 - 09:00 a 18:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents