15a edició de la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya

El 29 de setembre GrausTIC organitza la 15a edició de la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, enguany centrada en la ciberseguretat, la robòtica, les relacions personals, el gaming, l’educació i la indústria 4.0, transaccions econòmiques, etc. Es tracta d’un esdeveniment gratuït i obert a tothom, donat l’interès i el servei públic que genera entre professionals i estudiants del sector.

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, serà l’encarregat del debat inaugural de la jornada, que cada any aplega un miler de professionals per participar en les vuit taules de debat, cadascuna d’elles composada per experts, tècnics i professionals coneixedors de cada matèria, que donaran a conèixer el seu entorn, model de gestió, i/o casos d’èxit.

Josep Mª Torres, president de Numintec i productor de El Corredor (Premi Goya al Millor Curtmetratge 2016) ens aportarà la seva conferència magistral amb la seva visió sobre la “Segona oportunitat.

Tanmateix, la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya serà l’escenari especial del lliurament dels Premis Excel·lència 2016, que distingeix a aquelles empreses o institucions que fan l’esforç de divulgar les Telecomunicacions com a base de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, per millorar la seva innovació, l’esforç exportador o la seva responsabilitat social.

Ferran Amago, degà del COETTC i president en funcions de GrausTIC, aprofitarà la jornada per acomiadar-se després de sis anys al capdavant del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Catalunya. BarcelonaDot li ha fet una entrevista convidant a tothom a la 15a Diada de les Telecomunicacions que pots veure aquí.

Data: 

dijous, 29 setembre, 2016 - 09:00 a 15:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents