Webinar: Aconsegueix usuaris compromesos i actius en xarxes socials

Què és i com mesurar l'engagement per convertir-lo en un actiu empresarial

Objectiu:

El Social Media és només una eina per aconseguir els teus objectius d'empresa. Un d'aquests objectius és l'engagement amb l'usuari. En aquest webinar descobrirem què és realment l'engagement, canviarem la nostra manera d'entendre'l i el convertirem en un actiu de l'empresa que ens permeti defensar la nostra inversió en Xarxes Socials, un actiu amb els seus propis KPIs i mètriques que puguem avaluar segons els nostres propis objectius.

Programa:

  •     Què és engagement
  •     Què és ROE
  •     L'embut d'engagement en Social Mitjana (funnel)
  •     Com mesurar el ROE: KPIs i mètriques

Metodologia:

El format consisteix en una classe en directe d'1 hora, combinada amb les preguntes que els participants poden fer a través del xat i que són respostes al final de la sessió.

Us podeu connectar còmodament, sense desplaçaments, des de casa o l'oficina.
Destinataris:

Periodistes i professionals de la comunicació ja familiaritzats amb el treball en Xarxes Socials i l'elaboració d'estratègies d'interacció amb usuaris i clients a través de Social Media que vulguin aprendre a posar en pràctica estratègies d'engagement amb un nou enfocament caracteritzat pel mesurament de resultats i el compliment d'objectius, sense necessitat de tenir coneixements extensos de màrqueting.

Professors:
Pilar Yépez Molina

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Informació de Sevilla. Ha Estat directora creativa en Agències espanyoles dedicades al màrqueting on-line o al màrqueting below the line. Des del 2009, és directora creativa i sòcia fundadora d's'ubica Below, 'agència especialista en màrqueting i comunicació digital. Professora i ponent amb més de 15 anys d'experiència impartint cursos Especialitzats en AQUESTA Matèria en Diferents centres i Universitats.

Preus:

Associacions i membres del COETIC: 17,45€

No col·legiat: 19,95 €

Data: 

dijous, 28 abril, 2016 - 15:30 a 16:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents