La tecnologia Open BIM en el marc del Iot, com a eina de gestió de projectes elèctrics

El nou entorn de programes de CYPE permet realitzar la gestió de projectes d'enginyeria basant-se en la filosofia Open BIM. En aquest sentit, CYPE ofereix una àmplia gamma de programes especialitzats en diferents disciplines que permeten modelitzar i calcular qualsevol instal·lació per si mateixos, però que a més conflueixen compartint informació a través de les eines de gestió BIM que incorporen.

A l'exposició es presentarà tant la incorporació dels programes CYPELEC REBT_ instal·lacions elèctriques en baixa tensió, CYPELUX_ càlculs luminotècnics CYPETEL_ infraestructures comunes de telecomunicació, i a aquest entorn BIM, com les característiques principals de cada un d'ells. Per a això s'exposarà com calcular les dades específiques de cada projecte alhora que es mostra la interacció duta a terme entre ells.

Igualment, aquesta jornada permetrà als usuaris assistents, reforçar els seus coneixements sobre els programes presentats i ampliar-los en tenir la possibilitat de resoldre els seus dubtes durant l'exposició del ponent.

1. Comparativa Open BIM davant d'entorns BIM tancats.
2. Flux de treball Open BIM de Cype.
3. Generació d'IFC de geometria a través de IFC Builder, Revit o altres modeladors 3D com a punt de partida del projecte BIM.
4. Obtenció de resultats en els programes de càlcul.
5. Consolidació del projecte BIM (Integració de dades dels diferents programes).
6. Descomposició del concepte clàssic de projecte seqüencial en diferents unitats de treball simultani. (Tant al nivell de projecte BIM com en cadascuna de les eines de càlcul individuals).

Impartit per:

Ponents empresa CYPE. Presentació a càrrec de Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l'Any de la Indústria 4.0.

Lloc:

Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009 Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81

 

Data: 

dilluns, 4 abril, 2016 - 18:30 a 20:30

Etiquetes: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents