II Congrés Nacional de Jocs de Salut. 20% de descompte

El CONCITI col·labora amb la segona edicción de Jocs de Salut. Un Congrés Nacional sobre l'aplicació de tècniques de jocs en l'àmbit de la Salut, organitzat per COM Salut.

Tots els Col·legiats de l'àmbit del CONCITI, com són els membres del COETIC, podrà acollir-se a un descompte del 20% en la quota d'inscripció (enviar un correu a info@conciti.org per proporcionar el codi de descompte).

Professionals de la salut, pacients i enginyers, participen en el II Congrés Nacional de Jocs de Salut.  Hi haurà premis per als millors jocs de salut i un concurs d'idees per a pacients. Tanmateix, es presentaran les últimes novetats per a neurorehabilitació, cardiologia i prevenció de consum de drogues.

Les últimes innovacions en l'ús de videojocs per educar la població en hàbits saludables, rehabilitar a pacients i formar els professionals sanitaris (gamificació en salut) es presenten durant el II Congrés Nacional de Jocs de Salut del 16 al 17 de juny. L'esdeveniment té lloc a ESNE (Escola Universitària de Disseny, Innovació i Tecnologia), adscrita a la Universitat Rei Joan Carles. Una àmplia representació de societats científiques, associacions de pacients, professionals sanitaris, laboratoris, desenvolupadors informàtics i experts en comunicació i xarxes socials es reuniran en aquest esdeveniment, l'únic d'aquestes característiques que s'organitza a Espanya.

El dia 16 de juny hi ha una jornada de portes obertes amb demostracions de jocs per a pacients i el 17 es desenvolupen les ponències.

En aquesta segona edició comptarem amb un Concurs de projectes de videojocs per a pacients, on els pacients triaran el videojoc ideal per ajudar-los en la seva malaltia.

Els millors jocs de salut per a pacients i professionals rebran un premi. Les associacions de pacients podran idear quin joc els agradaria tenir per la seva patologia.

Podrà participar qualsevol persona, empresa o institució que hagi creat un videojoc per a l'educació o rehabilitació de pacients i que presenti la seva candidatura a través del web juegosdesalud.com abans del 10 de juny. El premi constarà de dues categories, un per a iniciatives ja en el mercat i una altra per a projectes que encara no s'han comercialitzat.

Més informació a: juegosdesalud.com

 

Data: 

dimarts, 16 juny, 2015 - 09:00 a 20:00
 

Membres de:

Col·laboren: