2n Congrés Catalunya Emprèn

El 2n Congrés Catalunya Emprèn, l'esdeveniment de referència per a emprenedors, inversors, empreses i tot aquell qui tingui vinculació o passió per l'emprenedoria.

L'emprenedoria és més que una forma de fer economia: és una manera d'entendre el món, les persones i els països. Catalunya té un arrelat esperit emprenedor i el Congrés Catalunya Emprèn és la manera que tenim, des del Govern, de fer aflorar aquest esperit, celebrar-lo i impulsar-lo.

El Congrés Catalunya Emprèn és una magnífica ocasió per alimentar el nostre ADN emprenedor, detectar oportunitats, conèixer persones clau i descobrir casos d'èxit.

En aquesta 2a edició, el congrés ampliarà el seu abast aplegant emprenedors de tots els tipus d'emprenedoria: 1) la dels petits negocis i la dels emprenedors autònoms; 2) l'emprenedoria social; 3) la que es basa en la ciència i la tecnologia d'avantguarda; 4) la de les start-ups que volen créixer de pressa, i 5) la corporativa, que busca innovar dins el marc d'empreses tradicionals.

El Congrés inclourà també la XX edició del Fòrum d'Inversió, que s'ha consolidat com a convocatòria ineludible per a emprenedors i inversors.

El Congrés és, per tant, el punt de trobada de la gent que emprèn a Catalunya, el lloc per intercanviar experiències, per debatre, per aprendre, per fer contactes i, en definitiva, per fer negoci.

Així que, si compartiu aquest ADN emprenedor, us esperem el proper dia 4 de juny, a les 9.00 h, al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona) –Pl. Willy Brandt, núm. 11-14, porta C, Barcelona.

 

Data: 

dijous, 4 juny, 2015 - 08:30 a 14:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents