Jardí.net, aprèn a crear un jardí intel·ligent

Descripció

Els propers divendres 15 de maig i 12 de juny el taller “Jardí.net” de Mobile World Centre donarà als assistents l’oportunitat d’aprendre a crear el seu propi jardí connectat. Després d’una breu introducció al món de la Internet of Things (IoT) i les Smart Cities, el públic descobrirà la tecnologia i els coneixements necessaris per entendre el funcionament d’un jardí intel·ligent.

Els participants coneixeran els avantatges que ofereix un jardí connectat, així com la funció de totes les peces que el composen (actuadors, sensors, controladors, ordinador). Xavier Pi, enginyer de l’equip de la Direcció d’Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC de l’Ajuntament de Barcelona, explicarà els diferents passos a seguir a l’hora de construir un jardí connectat segons el nivell de dificultat que els assistents considerin: podran aprendre a construir–lo des de zero o bé a partir de kits preconfigurats que ja inclouen totes les eines necessàries.

“Jardí.net” s’integra a la programació de Connected Beings, el nou cicle temàtic de Mobile World Centre centrat en la vida connectada i el valor de la informació compartida. La mostra es pot visitar de forma gratuïta a Mobile World Centre fins al 30 de juny de 2015.

Data: 

divendres, 15 maig, 2015 - 18:30 a 20:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents