Mineria de dades: què significa realment i exemples d'utilització

Lloc: Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà
Data: Dijous, 12 Juny, 2014
Horari: 19:00h
Durada: 1,5 hores
Total de crédits: 0 crèdits

Què significa realment la mineria de dades? Com s'engloba en un projecte de BI? Pot la meva empresa amb les dades que genera fer projectes d'aquest tipus? I on és el límit per abordar projectes d'aquest tipus?

Bancs, hospitals, empreses de retail i pàgines web són alguns dels sectors que utilitzen aquesta tecnologia. Al llarg de la sessió coneixerem què significa i què implica la mineria de dades: concepte i definició, casos, algoritmes d'utilització... i de forma pràctica veurem un parell de projectes d'exemple de les possibilitats que ofereix aquesta tecnologia tan aplicada en l'actualitat.

No et perdis aquest seminari. Podràs conèixer de primera mà com les empreses utilitzen les dades i l'estadística per crear ofertes personalitzades.

Docent: Julio Iglesias Laviergen, director del Departament de Business Intelligence en IFR Group, expert especialitzat en projectes d'aquest tipus, i professor associat de la nostra Escola Universitària.

Es tracta d'una activitat gratuïta, però és indispensable que confirmeu assistència per correu electrònic (informatica@eug.es).

Font: Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà

Data: 

dijous, 12 juny, 2014 - 19:00 a 20:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents