TU ets la millor opció per al lloc de treball

En aquesta conferència s'explicaran els trets fonamentals de les habilitats que són imprescindibles per tal de poder destacar envers la resta de candidats en un procés de selecció: la importància que té el disposar d'un CV 2.0, preparar-se emocionalment i tècnicament per afrontar l'entrevista amb majors possibilitats d'èxit, les preguntes més habituals que pot fer un entrevistador i les 17 tipologies de preguntes que pot fer el candidat.

DIA: 30/04/2014
LLOC: COETIC Via Laietana 39, 5na planta (sala de Juntes)
HORA: de 18:30h a 20:30h
PREU: gratuït per a col·legiats del COETIC
INSCRIPCIONS: enviar email a info@coetic.org i indicar a l'assumpte REF. CV 2.0

Resultats a obtenir

• Saber com fer un CV 2.0 amb impacte i que ens ajudi a mostrar tot el nostre valor per sobre de les nostres pors.

• Aprendre a gestionar de forma eficaç en la “distància curta” els mecanismes de defensa en la comunicació.

• Conèixer amb eficàcia totes les etapes clau del procés de selecció. Abans, durant i després de la entrevista de selecció.

• Aprendre a transformar l'entrevista de selecció en una conversa entre dos professionals creant un clima emocional adequat per tal que el seleccionador ens esculli com al seu candidat “ideal”.

• Conèixer eines per preparar de forma adequada les respostes a les preguntes que ens pot fer l'entrevistador.

• Gestionar eficaçment les tres pors inconscients de l'entrevistador: QUÈ, QUI i COM.

• Dominar les 17 tipologies de preguntes que li podem fer a un entrevistador: Preguntes informatives, Preguntes per aprofundir i Preguntes tàctiques.

• Ser conscient de la importància que té fer un correcte seguiment dels processos de selecció.

“Todo necio confunde valor y precio”.
(Anònim)

Introducció

En l'actual moment de crisi econòmica es fa cada cop més necessari tenir molt clares les capacitats que una persona té. L'articulació de l'oferta de VALOR del candidat ajuda a tot professional a adonar-se'n de què aquesta actitud és la clau per poder oferir amb total garanties d'èxit la seva vàlua professional.

Com ser la millor opció?

La clau principal per tenir èxit en el procés de selecció és tenir molt clar que hem d'aconseguir que el decisor (el nostre entrevistador) es faci la idea de què som el “candidat” des de el primer moment que pren contacte amb nosaltres.

Aquest contacte s'inicia en el moment en que arriba el nostre Curriculum Vitae a l'e-mail del seleccionador i és llegit. A partir d'aquest moment es crearà una imatge del nostre perfil, que si és la adequada, serem trucats per una entrevista.

Serà quan haurem de reforçar la seva idea de què nosaltres som el “candidat”, traient-li totes les pors a equivocar-se, a través d'un ús molt conscient de les nostres respostes.

Poc a poc anirem transformant l'entrevista de treball en una conversa entre dos professionals que estant validant-se mútuament.

Un cop que el candidat va veient que l'entrevistador es va sentint més a gust en la conversa professional podrà començar a fer les seves pròpies preguntes: preguntes informatives, preguntes per aprofundir i preguntes tàctiques.

Finalment, el ritme de la conversa el portarà el candidat, qui anirà introduint preguntes per recavar informació.

Conclusió

La clau de l'èxit en el procés de selecció es basa en un domini del candidat en l'ús dels diferents ritmes tècnics i emocionals que té.

Si abans de començar el grau de consciència de cadascun dels passos està molt més present, les possibilitats d'aconseguir el lloc de treball s'incrementen considerablement.

El procés de selecció consisteix bàsicament en què el candidat aconsegueixi mostrar tot el seu valor davant del seleccionador perquè el percebi com el candidat ideal per al lloc de treball.

El ponent de la jornada serà Ferran González Martínez, Soci-Director de FerranTuCoach. És professor de Neurociències al Institut Gestalt de Barcelona i dels cursos de Coaching i de Lideratge personal impartits per l´AIJEC (Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya). Professor de Porta22 a Barcelona Activa al Servei d´Orientació i Recerca de Feina. Grans habilitats de comunicació gràcies als seus 12 anys com a actor teatral a l´Estudi Masriera.

Pots visualitzar una de les seves últimes intervencions en el programa Pensió completa de TeleBadalona fent clic aquí

 

Data: 

dimecres, 30 abril, 2014 - 18:30 a 20:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents