Administrador de xarxes i sistemes per curses d'automobilisme

Nom Empresa: 

AL KAMEL SYSTEMS S.L.

Descripció: 

AL KAMEL SYSTEMS és una empresa ubicada a La Garriga i dedicada al cronometratge, processament de dades, infraestructures tecnològiques i gràfics de televisió en el sector del Motorsport. Estem buscant a una persona per exercir el rol d'Administrador de xarxes i de Sistemes en campionats d'automobilisme als que estem donant servei arreu del món.

Ubicació: 

La Garriga

Titulació requerida: 

FP - III o Cicle Formatiu Grau Superior

Perfil requerit: 

Les funcions principals seran el disseny, instal·lació i suport de xarxes locals (LAN), també WAN, segmentació de xarxes per als esdeveniments als que donem servei. Ha de fer manteniment del software i del hardware de xarxa, anàlisi de problemes, monitorització de la xarxa per tal d'assegurar la disponibilitat de la xarxa als usuaris del sistema. Ha de ser capaç de planificar, coordinar i implementar sistemes de seguretat a la xarxa, incloent firewalls.

No és imprescindible tenir tenir molta experiència, només calen els coneixements tècnics, un nivell d'anglès mínim B2 (First certificate). Es volarà com a molt positiu el coneixement i afició als esports de motor.

S'ofereix contracte per esdeveniment. També podem subcontractar a professionals autònoms. Salari a determinar segons vàlua.

Dedicació: 

Temps parcial

Rang Salarial: 

20 000.00€ bruts anuals
25 000.00€ bruts anuals

Referència: 

Administrador de Xarxes i Sistemes curses d'automobilisme

Número places disponibles: 

1

Durada contracte: 

Temporal per esdeveniment

Els interessats/des poden enviar el currículum a: 

Telefon de contacte: 

935100480
 

Membres de:

Col·laboren: