II Jornada UOC Indústria 4.0 a l’espai Movistar Centre de Barcelona

Els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen el proper 20 de setembre la segona edició de la Jornada UOC Indústria 4.0 a l’espai Movistar Centre de Barcelona de 17 a 20 hores.

A la sessió d'enguany comptarem amb ponents com Richard Barry (Amazon Web Services) i empreses del sector com Pal Robotics, HP Inc., T-Systems, Seat o Beckhoff entre d'altres.

Els ponents explicaran experiències vinculades amb el desenvolupament de les diferents tecnologies que conformen la quarta revolució industrial: Internet de les Coses, Computació al Núvol, Impressió 3D i Robòtica Col·laborativa, entre d’altres, així com de la importancia de la gestió del talent pel desenvolupament de projectes innovadors.

La Jornada UOC Indústria 4.0 és un esdeveniment gratuït enfocat a totes aquelles persones que vulguin aprendre sobre la Indústria 4.0, així com per donar a conèixer les sortides professionals que hi ha actualment i quina tipologia de formació és necessària per a ser un expert en aquest àmbit.

Podeu consultar el programa detallat de la jornada aquí i aprofitem per a demanar-vos que feu difusió entre els vostres companys col·legiats.

 

Membres de:

Col·laboren: