Els col·legis d'enginyers premien els millors estudiants de Grau i Màster de la URV

Durant l’acte d’inauguració del nou curs a la Universitat Rovira i Virgili (URV), que va tenir lloc a Tarragona el passat 24 d'octubre, es va reconèixer els estudiants amb millor expedient del centre graduats el propassat curs 2016-17. En concret, el COETIC va lliurar, a través del nostre Degà, un diploma i un petit obsequi a Daniel Barcelona, millor expedient del Grau d’Enginyeria Informàtica.

El nostre Degà va aprofitar per fer un petit discurs sobre la nova etapa professional que espera als graduats i graduades i de com el nostre col·legi pots acompanyar-los i ajudar-los durant aquest nou període.

També van ser premiats els estudiants amb millor expedient de màster. Per exemple, el COEINF va premiar l’estudiant Marc Ruiz, del Màster en Enginyeria de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artificial.

Per últim, a més dels millors estudiants, també es va fer un reconeixement a l’associació d’estudiants de l’ETSE URBOTS per la seva participació a la competició Autonomous Driving Challenge 2017, i als membres d’URVoltage Racing, per la seva participació a la cursa MotoStudent 2018.

Imatge: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents