Call for Papers CCIA 2018 – 21a Conferència Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial

Des del COETIC us convidem a participar a la 21a Conferència Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (CCIA 2018) que tindrà lloc els dies 8 a 10 d’octubre de 2018 a l’Hotel Marian Plage, a la bonica badia de Roses, a l’Alt Empordà.

L’objectiu principal d’aquesta conferència internacional és fomentar la discussió entorn dels últims avenços en Intel·ligència Artificial. Us animem a contribuir amb treballs acabats, així com treballs preliminars amb idees originals i innovadores prometedores.

CCIA és el lloc habitual de trobada de la comunitat científica catalana de l’IA, per això les llengües oficials de la conferència són el català, l’espanyol, el francès, l’italià i l’anglès. Tanmateix, l’anglès ha de ser utilitzat per ser publicat a l’acte de la conferència.

* NOU * El termini de presentació de propostes s’ha estès fins al 14 de maig de 2018.

Visiteu el lloc web de la conferència ccia2018.upc.edu i feu un cop d’ull a:

  • Els altaveus d’alta qualitat convocats per a la conferència.
  • Programa social : el sopar de gala es celebra al Castell de Peralada. Aquesta edició de CCIA també acull les primeres activitats commemoratives del 25è aniversari de la fundació de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA), que començarà en un acte específic de la conferència i continuarà durant tot el curs acadèmic 2018-2019. ACIA és una societat membre de l’Associació Europea d’Intel·ligència Artificial (EurAI).
  • Subscriu-te a les nostres novetats per rebre actualitzacions directes al teu correu electrònic:  https://ccia2018.upc.edu/ca/subscribe

Més informació a ccia2018.upc.edu

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents