El Govern Espanyol dóna els primers passos per a l'equiparació professional de l'Enginyeria en Informàtica i l'Enginyeria Tècnica en Informàtica respecte a la resta d'enginyeries.

 

  • El Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital a través de la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital estima oportú avançar en l'equiparació professional a la resta d'enginyeries. 
  • CCII, CONCITI, CODDII i RITSI valoren positivament el pas fet pel Ministeri i esperen que acabi amb els greuges produïts tant a nivell professional com acadèmic.

El col·lectiu de representants de l'enginyeria informàtica han rebut confirmació de la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital de la voluntat del Ministeri d'informar positivament en relació amb la inclusió dels Enginyers en Informàtica i Enginyers Tècnics en Informàtica en l'Annex VIII del Reial Decret 1837/2008.

Podeu llegir la nota de premsa sencera aquí

Desde el COETIC valorem positivament els resultats que el treball de pressió i negociació que hem fet com a membres del CONCITI, i esperem que es compleixin i el nostre col·lectiu d'enginyers estiguin equiparats a la resta d'enginyeries.

Continuarem informant, 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents