Diploma de reconeixement al Premi Extraordinari de la Promoció 2016 de l'EPS

El COETIC va participar en la inauguració del curs acadèmic de l'Escola Politècnica Superior de la UdG 2017-2018, i va lliurar un Diploma de reconeixement a Núria Banús Graduada en Enginyeria Informàtica de la mà del Vicedegà de Relacions Institucionals Oscar Planes, en nom del Degà Miquel Conesa, amb motiu d'haver obtingut el Premi Extraordinari de la Promoció 2016 de l'EPS.
Durant l'Acte Santi Martínez Farrero va fer la conferència 'Els elements de la transició energètica'.
La inauguració del curs acadèmic de l'EPS va estar a càrrec del Dr. Ramon Moreno, Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la UdG.
També es van lliurar premis de les diverses titulacions de l'EPS, amb els respectius reconeixements de la resta de Col·legis Professionals, es van presentar els Pòsters dels Premis Patronat als Projectes Final de Carrera 2016 i es van lliurar els Premis Talent 2017.
L'Acte també va servir per oferir un Reconeixement acadèmic als professors jubilats de l'EPS. El COETIC participa en el Patronat de l'EPS, del que ens fem ressò per la qualitat d'ensenyament, filosofia i abanderament del desenvolupament en la província de Girona. 
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents